Şeyma Subaşı’nın düğününe günler kaldı! İstanbul’dan sadece 15 kişi davet etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi’nin 5 Mayıs’ta Marakeş’te gerçekleşecek olan düğünleri ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Subaşı’nın oldukça azca bir süre kalan düğününe İstanbul’dan yalnız 15 kişiyi çağrı…

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 5 Mayıs’ta Marakeş’te evlenecek olan Şeyma Subaşı, büyük bir ekiple düğünü için son hazırlıklarını yapıyor.

İki gün iki gece sürecek düğününde iki değişik gelinlik giyecek olan Şeyma Subaşı, düğünü için İstanbul’dan yalnız 15 kişiyi Marakeş’e götüreceği ortaya çıktı.

şeymaa

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt yazısında, Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi’nin düğünü hakkında şu ifadeleri kullandı:

şeyma meedo

“Şeyma’nın düğünü için İstanbul’dan yalnız 15 kişinin Marakeş’e gideceğini duydum. Müstakbel eniştemiz Meedo harcamadan kaçındığı için mi bu kadar azca kişiyi çağrı ettiler bilmiyorum fakat bu 15 kişinin kimler bulunduğunu da oldukça merak ettim doğrusu.”

şeyma subaşı bekarlığa veda

Şeyma Subaşı, daha ilkin bekarlığa veda partisine yalnız abonelerin şahitlik edeceğini duyurmuş, Şeyma Subaşı’nın bekarlığa veda partisinden paylaşımları takipçilerini doyum etmemişti.

Şeyma Subaşı’nın düğününe günler kaldı! İstanbul’dan sadece 15 kişi davet etti