Doktorlar’ın Ela’sı Yasemin Özilhan transparan tarzıyla büyüledi! Yeni imajı çok beğenildi – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Doktorlar’ın Ela’sı Yasemin Özilhan transparan tarzıyla büyüledi! Yeni imajı çok beğenildi



Bir devrin efsaneleşmiş dizisi Doktorlar’da yaşam verdiği Ela karakteriyle büyük bir fanatik kitlesine haiz olan Yasemin Özilhan sosyal medyadaki iddialı ve yürekli paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Önceki gün evlenen…

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Doktorlar dizisinde yaşam verdiği Ela görevi ile tanınan Yasemin Özilhan, son olarak Mucize Doktor dizisinde rol almıştı. Sosyal medyayı etken kullanan meşhur isim arkadaşı Eda Ece’nin düğününden fotoğraflarını paylaştı. Özilhan’ın düğün seçimi ve yeni imajına beğeni ve yorum yağdı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan eski oyuncu Yasemin Özilhan ‘Siyah’ kalp emojisi ile düğün tarzıyla karelerini yayınladı. Özilhan’ın kahküllü yeni imajı da dikkat çekti.

Yasemin Özilhan 1

Ünlü ismin son gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada; ‘Ah tabip Ela bu sen olamazsın’, ‘Bu kahkülle Ela geri dönmüş’, ‘Kahkül oldukça yakışmış’, ‘Tek kelime ile şahene’ benzer biçimde yorumlar yapılmış oldu.

Yasemin Özilhan 2

Yasemin Özilhan evlenmeden ilkin Yasemin Ergene olarak tanınıyordu. Lisans eğitimini Bilgi Üniversitesi’nin Halkla İlişkiler Bölümü’nde tamamladı.

Yasemin Özilhan 3

Oyunculuk kariyeriyle hepimizin hafızalarına kazınmayı başaran Yasemin Özilhan Hamburg, Batı Almanya’ da dünyaya gelmişti.

Yasemin Özilhan 4