Rallici Burcu Çetinkaya son haliyle dikkat çekti! Yarışlara geri döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bir dönem Mehmet Fatih Bucak ile evli olan ve tesettüre giren rallici Burcu Çetinkaya yıllara meydan okuyor. Sezon başlangıcında ralli yarışlarına geri dönen Burcu Çetinkaya sosyal medya pozlarıyla ve son haliyle dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıllarda tesettürden çıkacağını açıklayarak dikkat çeken rallici Burcu Çekinkaya Mehmet Fatih Bucak’tan boşanmıştı. Gözlerden uzak bir yaşam devam eden eski rallici sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor.

Sezon başlangıcında ralli yarışlarına geri dönen Burcu Çetinkaya, 25-27 Mayıs tarihlerinde Varzi’de dünyanın önde gelen rallicileriyle beraber Logiman Efsanevi Otomobiller Rallisi’nde yarıştı.

1

Ralli tutkusuna dair paylaşımlar icra eden Çetinkaya bir paylaşımında “Çok zor zamanlar geçirdim. Yüreğim kan ağlıyordu, kendime saygım azaldı, mutluluğum kayboldu. Hırs ve nefretle çevriliydim. Aşktan asla vazgeçmedim. Her koşulda Sevginin gücünün çok daha güçlü olduğuna inanıyorum. Ne zaman bir zorluk çeksem cevabı aşkta arıyorum. Biraz sabır ve ısrar yardımcı olabilir” dedi.

2Burcu Çetinkaya başörtüsünü çıkardıktan sonrasında paylaşmış olduğu pozlarla da beğeni topluyor.

Rallici Burcu Çetinkaya son haliyle dikkat çekti! Yarışlara geri döndü