İlişkisi borç para istediği için mi bitti? Faruk Sabancı’ya tepki gösteren Dilay Korkmaz, iddiayı yalanladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Faruk Sabancı’nın 5 milyon TL’lik hediyeler almış olduğu sevgilisi Dilay Korkmaz’ın yüklü oranda borç para istemesiyle ilişkisini bitirdiği iddia edildi. Çıkan haberlerin peşinden eski sevgilisine tepki gösteren bir paylaşım icra eden Korkmaz, “Terk edilmenin verdiği hırs ve açılmayan telefonların öfkesi ile düşmanca bu şekilde şeyler yapmak oldukça çirkin ve seviyesiz” diyerek borç para iddiasını yalan olduğunu beyan etti.

Faruk Sabancı ve Dilay Korkmaz, evliliğe doğru giden 3 yıllık ilişkisini noktaladı. Ayrılık sonrası Sabancı’nın 2010 Türkiye Güzellik Yarışması’nda dördüncüsü olan sevgilisine 5 milyon TL’lik hediyeler aldığı ancak Korkmaz’ın yüklü miktarda borç para istemesinden rahatsız olduğu için ilişkiyi bitirdiği iddia edildi. Kısa sürede konuşulmaya başlanan iddiaya Korkmaz’dan cevap gecikmedi.

Instagram hesabından yaptığı açıklamada borç para istediği iddiasını yalanlayan Dilay Korkmaz, Faruk Sabancı’ya da öfke kustu. Sabancı’nın terk edilmeyi kaldıramadığı için böyle iftiralar attığını söyleyen Korkmaz, yasak yollara başvuracağını da duyurdu.

İlişkisi borç para istediği için mi bitti? Faruk Sabancı'ya tepki gösteren Dilay Korkmaz, iddiayı yalanladı

İlişkisi borç para istediği için mi bitti? Faruk Sabancı’ya tepki gösteren Dilay Korkmaz, iddiayı yalanladı