Issız Adam’ın Alper’i Cemal Hünal’ın eşini görenler çok şaşırdı! Kurtlar Vadisi’nin yıldızı çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Issız Adam filmimizde canlandırdığı Alper karakteri ile hafızalara kazınan Cemal Hünal en son Camdaki Kız’da rol aldı. Oyunculuğu oldukça beğenilen Hünal’ın eşinin kim bulunduğunu görenlerin ağızları açık kaldı. 2011 senesinde…

En son Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan benzer biçimde adların oyuncuları içinde yer almış olduğu Camdaki Kız dizisinde boy gösteren Cemal Hünal bir dönem rol almış olduğu Issız Adam filmi ile unutulmaz yıldızlar arasına katıldı. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Hünal’ın eşinin bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinde rol aldığını öğrenenler oldukça şaşırdı.

ıssız-adam

46 yaşındaki Cemal Hünal, 2011 yılından beri Lale Cangal ile evli. Çiftin Doğan Atilla Hünal isminde bir evlatları bulunuyor.

lale1

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümünden mezunu olan Lale Cangal birçok dizide rol almış.

lale-cangal

Cangal’ın rol almış olduğu yapımlar içinde Yeniden Başla, Annem, Benden Baba Olmaz, Dudaktan Kalbe, Kurtlar Vadisi Pusu, Emret Komutanım, Herkes mi Aldatır ve Araf Zamanı da bulunuyor.

lale

Ünlü isim Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Brandon tarafınca Polat Alemdar’in hastanesine yerleştirdiği bir doktora yaşam vermiş.

Issız Adam’ın Alper’i Cemal Hünal’ın eşini görenler çok şaşırdı! Kurtlar Vadisi’nin yıldızı çıktı