Eda Ece düğünü kendi mi yapmak istedi? İddialara sitem etti… “Aklım fikrim ülkemde…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Geçtiğimiz günlerde aile içinde nişan icra eden Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çifti ile alakalı iddialar gündemdeydi. Eda Ece’nin düğün harcamalarını kendisinin karşılamak istediği iddiası sonrası oyuncu izahat yaparak “Biz her şeyi…

5 senedir aşk yaşamış olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 20 Haziran’da evlenecek olan Eda Ece hakkında garip bir iddia gündeme geldi.

İddiaya nazaran Eda Ece düğün harcamalarını kendisinin karşılamak istedi. Buna bozulan damat Buğrahan Tuncer ise iddiaya nazaran Ece’ye düğün hediyesi olarak, Bodrum’dan 30 milyon liraya villa aldı.

Ekran Alıntısı

Eda Ece bu iddialar karşısında şoke oldu. “Biz her şeyimizi oldukça güzel birlikte gerçekleştiriyoruz” diyen Eda Ece uzun uzun izahat yaparak bu biçim haberlerden uzak durmak istediklerini söylemiş oldu.

Yasak Elma’nın başarıya ulaşmış oyuncusu “Bu kadar mühim bir haftada gereksiz bir haberle gündemde olmak istemezdim” dedi ve şunları yazdı:

fgdgd

“Aklım fikrim ülkemde şu anda. Kendimde bile değil. Umarım hepimiz benim kadar insandır. Ben kimseyi yargılamam, hiç kimseye çirkin demem, kimseyi hor görmem, kimseyi ezmem her yaştan her durumdan çalıştığım arkadaşlık ettiğim insan vardır. Allah her insana bendeki vicdandan versin.”

Eda Ece düğünü kendi mi yapmak istedi? İddialara sitem etti… “Aklım fikrim ülkemde…”