Dokuz Oğuz kaç bölüm oynadı, bitiyor mu? Dokuz Oğuz neden final yapıldı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Dokuz Oğuz dizisinin final sonucu gündem oldu. Fox Tv’de cumartesi akşamları ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisi ile ilgili şaşırtan bir karar alındı. Hayranlarını üzen bu haber sonrası Dokuz Oğuz dizisinin final sonucuna ilişkin detaylar…

Cumartesi günleri gösterilen Dokuz Oğuz dizisinin başrolünde Kubilay Aka, Deniz Işın ve Yasemin Kay Allen yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda hususi bölümüyle ekrana gelen dizinin seyircileri “Dokuz Oğuz final mi, bitiyor mu?” sorularını araştırmaya başladı. Peki Dokuz Oğuz kaç bölüm oynadı, bitiyor mu? Dokuz Oğuz neden final yapıldı? İşte, dizinin yeni bölümüyle ilgili detaylar!

Dokuz Oğuz dizisi bu akşam yayınlanan bölümü dahil toplamda 6 bölüm yayınladı. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında eğlence programları ve dizilere ara verilmişti. Verilen aranın ardından tüm televizyon kanalları normal yayın akışlarına dönse de Dokuz Oğuz’un yeni bölümü yayınlanmamıştı.

9-oguz-dizisi-oyuncu-kadrosu

Geçtiğimiz hafta dizinin yapım şirketinden Dokuz Oğuz’un 6. bölüm itibariyle final yapacağı açıklanmıştı. Sevilen dizi, bu akşam yayınlanacak yeni kısmı ile final yapıyor.

Dokuz Oğuz dizisi dev bütçeli bir proje olması sebebiyle uzun süre konuşulmuştu. Dizinin kafi reklam gelirinin elde edememesi sebebiyle final sonucu almış olduğu iddialar içinde yer alıyor.

dokuz-oguzun-yeni-bolumu-ne-zaman-1

Daha önceki haftalarda final yapacağı iddia edilen ve 4. bölümde de reytingleri karşılamayan Dokuz Oğuz dizisinin 6. bölümde final yapacağı öne sürülmüştü. Dizinin reytinglerdeki düşüş sebebiyle final yapacağı tahmin edilse de bir taraftan da reklam gelirleri kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

Dokuz Oğuz kaç bölüm oynadı, bitiyor mu? Dokuz Oğuz neden final yapıldı?