Dokuz Oğuz’un Tomris Albay’ı Yasemin Allen’ın küçüklüğü herkesi şaşırttı! “Tam bir bıcırık”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Son devrin gözde oyuncularından Yasemin Allen şu sıralar Dokuz Oğuz dizisinde Tomris Albay karakterine yaşam veriyor. Tatil için geldiği Türkiye’de bir dizide başrol oynamaya süregelen Yasemin Allen, anası Suna Yıldızoğlu’nun izinden…

Oyuncu Yasemin Allen yer almış olduğu projelerle sık sık adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı da etken kullanan oyuncu, bilhassa Twitter hesabından paylaştıklarıyla vakit vakit gündem oluyor. Yıllar içinde geçirdiği değişimi merak edilen oyuncunun çocukluk ve gençlik hallerini görenler tanıyamıyor.

ezgif.com-webp-to-jpg - 2023-03-25T193309.598

Henüz beş yaşlarındayken anası Suna Yıldızoğlu ile beraber ‘Bir Başka Gece’ adlı programa konuk olan Allen’ın bilmiş halleri dikkat çekmişti. Sunucunun ‘Golfçü iyi mi olunur” sorusuna ‘Annemi ısırarak’ diye yanıt veren Allen, anası Suna Yıldızoğlu’nu panikletmişti.

x360

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989’da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu Suna Yıldızoğlu’nun kızı olarak Londra’da dünyaya geldi. Daha sonrasında sekiz yıl kadar Avustralya’da tahsil gören Allen, aslına bakarsak Türkiye’ye gelmeyi asla istemediğini söylüyor.

3_6988

Güzel oyuncunun çocukluk fotoğraflarını görenler oldukça şaşırıyor. Allen’in fotoğraflarına, “Tam bir bıcırık”, “Evrim diye bir şey olmadığının kanıtı”, ” O zamandan belliymiş modacı olacağı” benzer biçimde yorumlar geliyor.2_7088

Yasemin Kay Allen seneler ilkin verdiği bir röportajda anası ile olan ilişkisini şu şekilde konu alıyor:

“Annem beni hiçbir şekilde bir tarafa itmeye çalışmadı. Temponun oldukça yoğun olacağını söylemiş oldu ve “Buna katlanabileceğini düşünüyorsan yap” dedi. Başrolü oynayacak olmam, oyunculuk dersleri alabilecek olmam kararımı vermemde daha etkili oldu. İnanmadığım bir senaryo olsaydı esasen oynamazdım.”

Dokuz Oğuz’un Tomris Albay’ı Yasemin Allen’ın küçüklüğü herkesi şaşırttı! “Tam bir bıcırık”