2000’lere damga vuran Biri Bizi Gözetliyor Tarık son haliyle ağızları açık bıraktı! Gören şaştı kaldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Sevilen yarışmalardan biri olan Biri Bizi Gözetliyor yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Şimdilerde Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nde boy gösteren Öykü Serter’in sunuculuğunu üstlendiği Biri Bizi Gözetliyor’un yarışmacılarının…

2000’li yıllara damga vuran Biri Bizi Gözetliyor unutulmaz yapımlar içinde bulunuyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Tarık Ata Şimşek Of Deli Gönül şarkısı ile ün kazanmıştı. Biri Bizi Gözetliyor Tarık’ın son halini görenler şaştı kaldı.

biri-bizi-gözetliyor-tarık-son-hali

2001 senesinde gösterilen ve fenomen haline gelen Biri Bizi Gözetliyor yarışmasında 01 Murat, 02 Melih, Filozof Eray benzer biçimde yarışmacılar oldukça konuşulmuştu. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri da Tarık Ata Şimşek’ti.

bbg-tarık-son-hali-şaşırttı

Şimdilerde 51 yaşlarında olan BBG Tarık yarışma arkadaşı Dilek’ten hoşlanmış sadece karşılık bulamamıştı. Of Deli Gönül şarkısını yazan sevilen isim bu şarkı ile milyonlara ulaşmıştı.

bbg-tarık

BBG Tarık daha sonrasında albüm çıkarmış ve 1 milyondan fazla satarak adından söz ettirmişti. Ünlü isim verdiği bir röportajda da bu kadar büyük satış yapmasına karşın albümden asla para kazanamadığını söylemişti.

tarık1

Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Tarık Ata Şimşek geçtiğimiz aylarda Gibi dizisi ile tekrardan gündem oldu.

2000’lere damga vuran Biri Bizi Gözetliyor Tarık son haliyle ağızları açık bıraktı! Gören şaştı kaldı