Survivor’da kim elendi, kim gitti? Survivor Asena, Nefise ve Ertuğ elenen yarışmacı kim oldu? 13 Haziran’da büyük final!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Survivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla sürüyor. Gün geçtikçe hırs ve mücadelenin arttığı yarışmada ödüller de giderek büyüyor. Survivor’da geçtiğimiz akşam çifte coşku yaşandı. Hem yazışma oyunu hem de eleme heyecanının…

Survivor elenen yarışmacının kim olduğu merak mevzusu oldu. Heyecanın giderek arttığı programda birbirinden renkli ödül oyunları da yaşanıyor. Survivor’da dün akşam hem yazışma oyunu hem de eleme heyecanı yaşandı. 31 Mayıs Çarşamba akşamı yazışma ödülü oyunu oynandı. Bu akşam gösterilen yeni bölümde ise bir yarışmacı adaya veda edecek. İşte Survivor elenen yarışmacı ile ilgili detaylar…

Survivor’da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. Nefise, Asena ve Ertuğ’un eleme talibi olduğu gecede sms oylaması sonucu Survivor’dan elenen yarışmacı olacak.

FxAM_oMWAAEGYFh

Geçtiğimiz hafta gönüllüler takımında yarışmaya süregelen ve son olarak Mavi Takımda ter döken Survivor Aziz, oylamada en azca sms oyunu alarak Survivor’a veda etti. Elenen adayın açıklanmasının peşinden Asena’nın ‘Ha ha ha’ diyerek imalı bir şekilde gülmesi gecenin en oldukça konuşulan hareketlerinden olmuştu.

f998b8fc-66be-4f50-9578-bff54ca1e881

Survivor’da dün akşam çifte ödül heyecanı yaşandı. İlk etapta yiyecek ödülü için yarışan yarışmacılar ikinci etapta yazışma ödülü için ter dökecekler.

0x0-dominik-yolcusu-13-isim-kesinlesti-survivor-2023-kadrosu-bomba-gibi-geliyor-yeni-sezon-ne-zaman-baslayacak-1670067564684

Kırmızı ve Mavi ekip içinde kıyasıya geçen mücadelenin sonucunda dün akşamki oyunun kazananı Nefise’nin yüksek performansıyla Kırmızı Takım olmuştu. Kırmızı ekip yiyecek ödülü kazanmıştı.

Survivor’da kim elendi, kim gitti? Survivor Asena, Nefise ve Ertuğ elenen yarışmacı kim oldu? 13 Haziran’da büyük final!