Yüz Yıllık Mucize’nin senaryosu çalıntı mı? Meğer Özcan Deniz seneler önce paylaşmış…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ünlü müzisyen ve yönetmen Özcan Deniz son günlerde açıklamaları ve hususi hayatıyla gündemden düşmüyor. Deniz, 10 senedir üstünde çalmış olduğu ‘Bin Yıllık Aşk’ adlı senaristliğinin çalındığını iddia etti. Özcan…

Müzik ve tv dünyasının meşhur isimlerinden biri olan Özcan Deniz son dönemde hem hususi yaşamı hemde yapmış olduğu işlerle adından sıkça söz ettiriyor.

Özcan Deniz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 10 senedir üstünde çalmış olduğu senaryonun çalındığını iddia etti.

Kaleme almış olduğu senaryodan birkaç replik paylaşan Deniz’in paylaşımındaki son kısım ise dikkat çekti. “Belli ki adam oldukça uzun zamandır hayatta…”

Yüz Yıllık Mucize 1

‘Bin Yıllık Aşk’ adlı senaristliğinin çalındığını söyleyen meşhur isim Instagram hesabı üstünden şu ifadeleri kullandı.

”10 senedir üstünde çalıştığım bu epik aşk hikayemin ilk paylaşımını 2 yıl evvel buradan yapmıştım. Ve hayata geçmesi için son adımlarımızı atıyorduk ki… Bir tv kanalında kırpılıp takla attırılmış halini izledik… Neyse hayırlı olsun.”

Yüz Yıllık Mucize 2

Özcan Deniz’in bu paylaşımlarından senaristliğinin çalındığını iddia etmiş olduğu yapımın, geçtiğimiz gün gösterim hayatına merhaba diyen başrollerini Ebru Şahin ve Birkan Sokullu’nun paylaşmış olduğu Yüz Yıllık Mucize dizisi olduğu konuşuldu.

Yüz Yıllık Mucize 3

Yüz Yıllık Mucize’nin senaryosu çalıntı mı? Meğer Özcan Deniz seneler önce paylaşmış…