Yalı Çapkını’nın Seyran’ıyla fotoğraf paylaşmayınca tepki çekmişti! Gülseren Budayıcıoğlu’ndan yanıt gecikmedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yalı Çapkını her bölümüyle büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer almış olduğu dizi büyük sürem finali için gün sayıyor. Gülseren Budayıcıoğlu ortağı olduğu OGM Pictures’ın…

Star TV’de gösterilen, başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaşmış olduğu “Yalı Çapkını” dizisinin sürem finaline yalnız günler kaldı. Sezon finali bölümünün çekimleri için Gaziantep’e giden Gülseren Budayıcıoğlu da setten kareleri takipçileriyle paylaştı.

Budayıcıoğlu, Yalı Çapkını’nın “Seyran”ı Afra Saraçoğlu ile fotoğraf paylaşmayınca sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Budayıcıoğlu’na ‘Afra neden yok?’, ‘Seyran’sız olmaz’, ‘Sadece neden Mert ile fotoğraf geldi?’ benzer biçimde yorumlar yapılmış oldu.

gülseren mert

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine nazaran; tüm bu eleştirilere kayıtsız kalamayan Budayıcıoğlu yeni bir izahat yaparak Afra Saraçoğlu ile neden fotoğraf çekinmediğini deklare etti.

afra saraçoğlu

Saraçoğlu’nun sette çekilen görüntüsünü paylaşan Gülseren Budayıcıoğlu, ”Arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkürler fakat oldukça kızmışsınız bana… ‘Afra neden yok?’ demişsiniz. Demek Afra’yı bu kadar oldukça seviyorsunuz. Buna ben de oldukça memnun oldum şundan dolayı Afra benim kıymetlim… O gün Afra’nın çekimleri vardı ve ben de yanındaydım fakat kızcağız o şekilde zorlandı ki, elinde süpürge ve hortum bölgeleri yıkıyordu ve çekim yeniden yeniden yapılıyordu. Bir de ben onu yormak istemedim.

Yakında “Yalı Çapkını” gecesinde gene beraberiz. Bu sefer de Afra ile fotoğraf çektireceğim. Oyuncularımızın hepsi muhteşem bence, sizce de o şekilde değil mi? İyi geceler, oldukça sevgiler…” ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını’nın Seyran’ıyla fotoğraf paylaşmayınca tepki çekmişti! Gülseren Budayıcıoğlu’ndan yanıt gecikmedi