Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’nun ilginç ünlü olma hikayesi ortaya çıktı! Meğer annesi…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Afra Saraçoğlu, Star TV’de cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakteriyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, performansı kadar hususi hayatıyla da oldukça konuşuluyor. Yalı Çapkını öncesinde…

Cuma akşamlarının rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’ndaki Seyran karakteriyle yıldızı parlayan ve kariyerinde birbirinden başarıya ulaşmış projeye imza atan Afra Saraçoğlu’nun keşfedilme hikayesi, annesinin Özcan Deniz’e Instagram üstünden bir ileti atmasıyla başladı.

ezgif.com-webp-to-jpg (12)

Özcan Deniz, İkinci Şans filminin çekimleri esnasında sosyal medyadan bir paylaşım yapıyor. Nurgül Yeşilçay ile rol almış olduğu film için fotoğrafa “Başladık biz” notu düşen Deniz’e Afra Saraçoğlu’nun anası bir yanıt yazarak keşfedilme sürecini başlatıyor.

ezgif.com-webp-to-jpg (13)

Özcan Deniz’in, annesinin mesajını görmesi üstüne Saraçoğlu tecrübe etme çekimine çağrı ediliyor. Film için audition veren genç oyuncu, İkinci Şans filmimizde Özcan Deniz ve Nurgün Yeşilçay ile beraber rol aldı.

Afra-Saraçoğlu

Bu filmdeki performansı sonrasında, Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları, Öğretmen, Yeşilçam benzer biçimde yapımlarda rol alı.

ezgif.com-webp-to-jpg (15)

Ünlü oyuncu şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandırıyor. Oyuncuya Ferit Korhan karakterinde Mert Ramazan Demir eşlik ediyor.

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’nun ilginç ünlü olma hikayesi ortaya çıktı! Meğer annesi…