Yalı Çapkını dizisinde devamlılık hatası: İzleyicilerin gözünden kaçmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Star TV ekranlarında seyirciyle buluşan ‘Yalı Çapkını’ adlı dizideki çekim hatası sosyal medyanın diline düştü. Reyting rekortmeni dizideki çekim hatası sosyal medyada alay konusu oldu.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden Star TV’nin başarılı dizisi Yalı Çapkını’ndaki çekim hatası sosyal medyanın diline düştü. Reyting rekortmeni dizideki çekim hatası kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, başrolde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor’un yer aldığı ‘Yalı Çapkını’ dizisi cuma akşamları ekranlara gelerek reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor.

ÇEKİM HATASI SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Son olarak 33. bölümü yayınlanan dizideki çekim hatası dikkatleri çekti. Ferit’in Seyran’ı kaçırdığı sahnede öyle bir hata yapıldı ki izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

Suna’nın düğününden, Seyran ve Suna’yı kaçıran Ferit ve Abidin içeriye girmek için görevli kılığına girip beyaz gömlek ve kırmızı yelek giymişti. Arabayla kaçan dörtlünün bu sahnesi çok konuşulmuştu.

Ferit ve Seyran’ın yakınlaştığı bu sahnelerde Ferit’in üzerindeki kırmızı yeleğin aniden çıktığı görülüyor ve yerine siyah bir mont giydiği fark ediliyor. Bu sahneler arasında sadece saniyelerin olması ise dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan bu sahneye izleyenler ‘Bu kadar da olmaz’, ‘Bariz çekim hatası’ gibi yorumlar yapıldı.

1754631-2.jpg1754631-3.jpg

Dizinin son bölümünde Ferit, Seyran, Suna ve Abidin’in yanına giden Asuman ve Fuat dönüşte trafik kazası geçirdi. Böylece “Fuat Korhan” karakterine hayat veren Doğukan Polat, diziden ayrıldı.

Yalı Çapkını dizisinde devamlılık hatası: İzleyicilerin gözünden kaçmadı