Ünlü fenomen Nez Demir’e pompalı tüfekli saldırı! Lüks aracının son hali şoke etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Youtube videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Nez Demir’e pompalı tüfekle korkulu bir hücum düzenlendi. Evinin önünde saldırıya uğrayan meşhur fenomenin lüks aracının son hali ise şoke etti. Nez Demir yaşamış…

Vine ve Youtube videoları ile büyük bir fanatik kitlesine haiz olan sosyal medya fenomeni Nez Demir açmış olduğu güzellik merkezleriyle adından sıkça söz ettiyor. Nez Demir bu kez korkulu bir hücum haberiyle gündeme geldi.

Demir’in evinin önünde bulunan aracı kimliği belirsiz şahıs yada kişiler tarafınca pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Araç büyük bir zarar görürken, vakada yaralanan kimsenin olmaması ise rahat bir nefes aldırdı.

Pompalı tüfek saldırının peşinden korku dolu anlamış olur yaşayan Demir, durumu polis ekiplerine bildirdi. Ünlü fenomen yaşamış olduğu vakası sosyal medya hesabından anlatarak isyan etti.

1

Demir sosyal medya hesabından yapmış olduğu yazılı açıklamada, “Yaşadığım vakadan nefesim kesildi. Bu iyi mi kin, nefret? İnsanın malina, canına zarar vermeyi düşünecek kadar ne yaşadınız? Kimseye kötülüğüm olmadı. Kasıtlı zararım olmadı. Bildiğim bir düşmanım bile yok. Şuan tüm takımlar vaka yeri incelemede. Çok fazla konuşamıyorum. Beklemede kalmamız söylendi. Her kim bana bu saldırıyı yaptıysa Allah hesabını sorsun’ ifadelerini kullandı.

2

Nez Demir ek olarak aracının son halini paylaşarak şunları yazdı: “Evimin önünde. Her kimsen yada kimseniz bir an ilkin bulunmanız için tüm imkanlarımı kullanacağım. Allah korkunuz da mı yok? Bu neyin nefreti, kıskançlığı. Ben gene toparlanırım. Ama siz bunun hesabını iyi mi vereceksiniz Allah’a? Ya ölseydim, ya bana gelseydi? Pompalıyla evimin önünde hücum yapmak nedir? Elim, ayağım titriyor. Tırnaklarımla kazıyorum, alnımın teriyle helalinden çalışıyorum. Allah sorsun”

3

Yaşadığı korku sonrasında konuşmakta güçlük çeken ve elleri titreyen Nez Demir, çekmiş olduğu videoda ise “Sinirlerim bozuldu, hakikaten ne diyeceğimi bilmiyorum. Kimseye bir zararım yok. Kendi kendime çalışıyorum, didiniyorum. Bu neyin kıskançlığı, neyin hazımsızlığı? Bunu yapabilecek bir düşmanım yok, bir belalım yok. Az oldukça tahminim var. Senin kim bulunduğunu oldukça iyi biliyorum. Bir hanımla uğraşacak kadar ne yaşamış olabilirsin? İnsan çalışıyor, didiniyor, niye? Daha rahat bir yaşam için. Neden insanoğlunun keyfini kaçırıyorsunuz. Ne kısaca bu?” diyerek isyan etti.

Ünlü fenomen Nez Demir’e pompalı tüfekli saldırı! Lüks aracının son hali şoke etti