Umut Akyürek kimdir, kaç yaşında, nereli? Umut Akyürek’in güzeller güzeli kızını görenler çok şaşırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Umut Akyürek, bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programının konukları içinde yer alıyor. Kanal D’nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler her hafta cumartesi akşamları yayınlanıyor. Bu hafta konukları içinde yer alan Umut Akyürek…

Umut Akyürek’in kaç yaşlarında ve nereli olduğu araştırılıyor. Türk Sanat Müziği’nin efsaneleşmiş adı Umut Akyürek bu akşam Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olacak. Güzelliği ile dikkat çeken Akyürek’in yaşamını merak edenler kızını görünce oldukça şaşırdılar. İşte Umut Akyürek’in yaşamı hakkında merak edilenler

Umut Akyürek, 12 Temmuz 1973 senesinde Ankara’da dünyaya geldi. İlköğretim ve ortaokul eğitimini Sakarya’da tamamladıktan sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi’ne süregelen Akyürek, Devlet Konservatuvarı mezunu. Kendisi benzer biçimde sanatçı olan Oktay Ertuğrul ile 2005 senesinde evlenen meşhur sanatçının Melek Bal isminde bir evladı bulunuyor.

umut-akyürek-kimdir

Umut Akyürek’in, Fulden Akyürek ve Ogün Genco Akyürek isminde kardeşleri var. Fulden Akyürek ise ablası Umut Akyürek benzer biçimde sanatçı kişiliği ile tanınıyor.

Türk Sanat Müziği sanatçısı kolan Oktay Ertuğrul “Arama Meni”, “Altın Hızma Mülayim” ve “Benimle Olmalısın” adlı şarkıları seslendirmiştir.

umut-akyürek-kızı

Yaşından oldukça büyük gösteren Melek Bal bir dönem, ufak yaşta güzel duyu yaptırdığı yönündeki iddialarla gündeme gelmiş sadece Umut Akyürek, kızının makyaj yapmayı sevdiğini, kesinlikle güzel duyu yaptırmadığını söylemişti.

Umut Akyürek kimdir, kaç yaşında, nereli? Umut Akyürek’in güzeller güzeli kızını görenler çok şaşırdı