Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat bu akşam var mı? 64. bölüm özeti ve 26 Mart TRT 1 yayın akışı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Teşkilat dizisi yeni bölüm ile Teşkilat dizisi bu akşam ekrana gelecek mi merak mevzusu oldu. TRT1’in sevilen dizisi pazar akşamları büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki Teşkilat yeni bölüm ne vakit? Teşkilat bu akşam var mı? 64….

Teşkilat dizisinin yeni kısmı merak edildi. 26 Mart TRT 1 gösterim akışı kullanıcılar tarafınca araştırılıyor. Dizinin son bölümünde yaşananlar seyircileri oldukça heyecanlandırmıştı. Peki Teşkilat yeni bölüm ne vakit? Teşkilat bu akşam var mı? 64. bölüm özeti ve 26 Mart TRT 1 gösterim akışı…

Murat Yıldırım ve Deniz Baysal’ın başrolünü paylaşmış olduğu Teşkilat dizisi ilk bölümünden beri seyirci tarafınca oldukça sevildi ve sahiplenildi. Teşkilat 65. bölüm ile bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak. Yeni bölüm ile ekrana gelecek dizi heyecanla umut ediliyor.

indir

Başarılı geçen operasyonun peşinden Frederick’i alan ekip, çıkış planını uygularken çatışmanın ortasında kalıyor. Efkar’ın namlusunun hedefinde olan Hartley için çekince çanları çalmaktadır. Savunma sanayisine karşı bir tehdit olacağı bilgisine ulaşan ekip ise zaman kaybetmeden operasyona başlama sonucu alır. Hartley’e ulaşmaya çalışan Ömer, Hasan Atmaca’yla ilgili oldukça mühim bir bilgiye ulaşır.

dcfe22c1-6d23-4dee-b683-24f223160e37

Efkar’ın Hartley planı sonucunda karşısına çıkan şahıs beklemediği birisi olacaktır. Hartley ve Efkar arasındaki savaşı başlatacak düğüm, artık kopmak üzeredir.

06:18 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

06:20 Vuslat

08:25 Uyanış: Büyük Selçuklu

Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat bu akşam var mı? 64. bölüm özeti ve 26 Mart TRT 1 yayın akışı