Tamer Karadağlı’dan Merve Dizdar’a zehir zemberek sözler! “Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kuru Otlar Üstüne filmindeki performansı ile Cannes Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Merve Dizdar’ın konuşmasına tepki gösterenler içinde meşhur isim Tamer Karadağlı da yer aldı. Karadağlı, Dizdar’ı ilkin…

Şimdilerde Ömer dizisinde Nisa karakterine yaşam veren Merve Dizdar Kuru Otlar Üstüne filmimizde Nuray karakterine yaşam vermişti. Filmdeki performansı ile Cannes Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Dizdar’ın hitabı tepki çekti.

Eleştiren adlar içinde yer alan Tamer Karadağlı sosyal medya hesabından paylaşım yapmış oldu.

“Merve Dizdar’ı almış olduğu ödülden dolayı yürekten kutluyorum. Çok büyük bir başarı. Gerçekten hem bir meslektaşı olarak hem de bir Türk vatandaşı olarak inanılmaz gurur duydum. Göğsüm kabardı.” diyen Karadağlı kutlama mesajının peşinden “Amaaa..” diyerek eleştirilerini sıraladı.

merve-dizdar-tamer

Karadağlı açıklamasına şu laflara yer verdi:“Konuşması için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kendisi Fransa’nın senelerce işgal etmiş olduğu Cezayir için de aynı şeyleri aklından geçiriyor mu? Cezayirli kız kardeşleri için de geçerlimi söyledikleri? (Çünkü ödülü Fransa’da alıyor)Ya da evlatları zorla dağa kaçırılmış Diyarbakır Anneleri için geçerli mi söyledikleri? Yurtdışında bu şekilde bir ödül alırken onu bu ödüle taşıyan bu ülkenin okulları, bu ülkenin tv kanalları. Hele ki en popüler işi TRT’de gösterilen dizisi.

tamer1

Şimdi en popüler işini devletin kanalında yapmış olup, milyonların kalbini kazanıp,para kazanıp, sonrasında yurtdışında bu şekilde mühim bir ödül alıp, devletini,ülkesini ilk fırsatta yakınma etmesi bana doğru gelmiyor.. Ama yiğidi öldür, hakkını yeme.. Göstermiş olduğu oyunculuk başarısından dolayı kendisini bir kez daha yürekten kutluyorum..”

Tamer Karadağlı’dan Merve Dizdar’a zehir zemberek sözler! “Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu?”