Survivor’da boğulma tehlikesi! Herkesin yüreği ağzına geldi! Güçlükle sudan çıktı, “Survivor’ım bitti!” dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Survivor yarışması dokunulmazlık oyununda kaza atlatıldı. Ertuğ’un asılı olduğu ipten denize düşmesinin peşinden çırpınması sebebiyle yarışmacılar ve izleyenler korku dolu anlamış olur yaşadı. Canhıraş sudan çıkarılan…

Survivor’da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Barış Telli ve Halil karşı karşıya geldi. Mekanizmaya bağlı olarak yukarıya çıkan adlar ise Kürşat ve Ertuğ oldu. Oyun esnasında asılı olduğu ipten denize düşen Ertuğ’un canı acıdığı görüldü. Yarışmacı bir süre sonrasında kendini suyun içine bıraktı. Bu durum öteki Survivor yarışmacılarının ürkü olmasına neden oldu.

S1

Ertuğ’un geçirdiği kaza sebebiyle ortam bir anda gerildi. Yarışmacılar suya atlayarak ona destek oldu.

s2

Ertuğ’un ses vermemesinin peşinden sıkıntısı olmadığını belirtmesine sitem eden Osman Can “Sıkıntı yok de o vakit. Deli misin sen?” diyerek tepki gösterdi.

“Parmağım kırıldı” diyen Ertuğ “Canım yanıyor” diyerek durumunu anlatmaya çalıştı. Ertuğ doktoru beklediği sırada “Survivor’ım bitti” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

s4

Doktor, biceps’inde ağrı bulunduğunu belirten Ertuğ’a buz yolladı. Öte taraftan dokunulmazlık oyununu kazanan taraf kırmızı ekip oldu. Mavi ekip ikinci dokunulmazlığı da kaybederek takımlarından bir kişiyi daha eleme potasına soktu.

s5

Survivor’da boğulma tehlikesi! Herkesin yüreği ağzına geldi! Güçlükle sudan çıktı, “Survivor’ım bitti!” dedi