Sonu Amy Winehouse gibi olabilir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Britney Spears’ın ailesi vaka açıklamalarıyla gene gündemde. Bir süredir çıplak pozları yüzünden evlatlarından tepki gören şarkıcının ailesi, uyuşturucu kullandığını düşündükleri pop yıldızının Amy Winehouse’la aynı…

Babasının vasiliğininin sona ermesinin peşinden Britney Spears sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını endişelendiriyor. Şarkıcı Kasım 2021’den bu yana, özgürlüğünü bir çok yarı çıplak olan son aşama duygusal sosyal medya mesajlarıyla dikkat çekiyor.

Spears hakkında, zor ve tehlikeli bir dönemden geçmiş olduğu kanısı yaygın. Geçtiğimiz aylarda evlatları şarkıcıyı çıplak pozları yüzünden görmemeye başlamış ve tepki göstermişti.

Aile şimdi de, pop yıldızının Amy Winehouse’la aynı ağlatısal yolda aşama kaydediyor olmasından korkuyor. Daily Mail’e konuşan eski eşi Kevin Federline ve babası Jamie Spears, şarkıcının uyuşturucu kullandığını ve ölebileceğini aklından geçiriyor.

2004 ve 2007 içinde Spears’la evli kalan 45 yaşındaki dansçı Federline, “Metamfetamin kullanıyor olabileceğinden endişeliyim. Birinin bunu kamuoyuna duyurması ve Britney’nin kendine gelmesi için yakarış ediyorum. Bu oldukça korkulu. O benim çocuklarımın annesi” ifadesini kullandı.

Eski eş ek olarak, “Çocukların bir sabah uyandıklarında annelerinin aşırı doz almış aldığını duymalarını istemiyorum” ifadesini kullandı.

Preston ve 16 yaşındaki ufak adam kardeşi Jayden, sözde uyuşturucuların teslim edildiğini gördükten sonrasında annelerinin evinde zaman geçirmeyi reddettiklerini de söylüyor.

1

Britney Spears bu iddialardan sonrasında “İnsanların doğru olmayan şeyleri iddia etmesi çok üzücü… Böyle şeyler söyleyen onlar bile olmayabilir çünkü bunu söylemeleri benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.Beni üzüyor çünkü sizin için her şeyi güzel kılmak için çok uğraştım ve hiçbir zaman yeterince iyi olmadı. Bu yüzden siz arkamdan iş çeviriyorsunuz ve benim hakkımda konuşuyorsunuz… Bu benim kalbimi kırıyor” dedi.

2

Sonu Amy Winehouse gibi olabilir