Selena Gomez’den eski sevgilisinin eşi Hailey Bieber’a destek! Önce takibe aldı sonra açıklama yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Dünyaca meşhur müzisyen Selena Gomez’in fanatikleri, eski sevgilisinin eşi Haliey Bieber’ı fena yorum yağmuruna tuttu. Selena Gomez, bu durum sonrası Hailey Bieber’ı sosyal medya hesabından takibe alarak destek açıklamasında bulunmuş…

Selena Gomez bir dönem meslektaşı Justin Bieber ile aşk yaşamıştı. Justin Bieber’ın eşi Hailey Bieber, Selana Gomez’in fanları tarafınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Gomez, yaşanmış olan bu duruma tepki gösterdi.

selena gomez justin bieber

Hailey Bieber, arkadaşları Kendall ve Kylie Jenner ile beraber Selena Gomez’e siber diktatörlük yapmış olduğu iddialarının derhal peşinden sosyal medyada lince uğramıştı. Hailey Bieber bu vakadan sonrasında Instagram’da 2 milyona yakın takipçi yitirdi.

justin bieber hailey bieber

Hailey Bieber’a gelen eleştiriler halen kesilmedi. Şarkıcı Selan Gomez eski sevgilisinin eşini takibe aldı ve destek paylaşımında bulunmuş oldu.

hailey bieber

Instagram hesabından izahat icra eden Selena Gomez, “Hailey Bieber bana ulaştı. Ölüm tehditleri ve nefret yorumları aldığını bildirdi. Benim savunduğum şey bu değil. Hiç kimse nefret yada zorbalığı maruz kalmamalı. Her vakit nezaketi savundum ve hakikaten tüm olanların bitmesini istiyorum” sözlerine yer verdi.

WhatsApp Image 2023-03-25 at 10.38.19

Selena Gomez’den eski sevgilisinin eşi Hailey Bieber’a destek! Önce takibe aldı sonra açıklama yaptı!