Şarkılar Bizi Söyler konuğu Saba Tümer kimdir, kaç yaşında ve nereli? Verdiği kilolarla dikkat çeken Saba Tümer Şarkılar Bizi Söyler’e konuk oluyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ünlü televizyoncu Saba Tümer, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler’in konuğu olacak. Bir süredir tv ekranlarına ara veren Tümer, uzun aradan sonrasında seyirciyle buluşacak. Programa konuk olmasıyla, meşhur isim ile ilgili araştırmalar…

Saba Tümer bugün yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler Programının konukları içinde yer alıyor. Eğlenceli kişiliğiyle tanınan sunucunun yaşamı da merak ediliyor. Yaptığı programlarla adından sıkça bahsettiren Saba Tümer, verdiği kilolarla da oldukça konuşuluyor. İşte Şarkılar Bizi Söyler konuğu Saba Tümer ile ilgili detaylar…

1970 senesinde İzmir’de dünyaya gelen Saba Tümer, Özel İzmir Fatih Lisesi’nden mezun olduktan sonrasında Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde tamamlamıştır. Okulu bitirdikten sonrasında bir dönem diksiyon dersleri alan Saba Tümer, bir süre Ege TV’de çalıştıktan sonrasında NTV’ye geçiş yapmış ve burada geniş kitleler tarafınca tanınmıştır. 1997 senesinde girmiş olduğu NTV’de ortalama beş yıl süresince haber sunuculuğu yapmış oldu. Ayrıca bu dönemde “Nstyle” dergisinde yazarlıkta yapmıştır.

ezgif.com-webp-to-jpg (9)

Saba Tümer’in NTV’den sonraki durağı Reha Muhtar’ın yönetimindeki Show TV oldu. Show TV’de dış haber sorumlusu olarak çalıştı, bu görevi SKYTURK’te Serdar Akinan ile birlikte sunmuş olduğu “Ne Var Ne Yok” adlı program izledi

SKYTURK’ten sonrasında yeniden Show TV’ye dönerek, “Saba Tümer İle Bu Gece” adlı programı sundu; bir taraftan da Okan Bayülgen ile “Haber Makinası” adlı programda yer alıyordu. Aynı günlerde köşe yazarı Pakize Suda ile Star TV’de “Lütfen bu mevzuya girmeyelim” adlı hanım programını sundu.

ezgif.com-webp-to-jpg (10)

Sonraki dönemde gene Show TV’de Cem Özer ile “Haberiniz Var Mı?” adlı programı sundu. Bu programın kısa sürede bitmesinin ardından bir yıl boyunca ekranlardan uzak kalan Saba Tümer, 31 Mart 2008 tarihinde, HaberTürk kanalında, “Saba Tümer İle Bu Gece” adlı programı sunmaya başladı. Saba Tümer, Tv8 ekranlarında “Saba ile Oyuna Geldik” adlı programın sunuculuğunu üstlendi.

Saba Tümer, son dönemde verdiği kilolar ile oldukça konuşuluyor. Kısa sürede oldukça zayıflayan ünlü televizyoncu, yeni haliyle bir hayli dikkat çekiyor.

saba-tumer-hayat(1)

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Saba Tümer kimdir, kaç yaşında ve nereli? Verdiği kilolarla dikkat çeken Saba Tümer Şarkılar Bizi Söyler’e konuk oluyor!