ÖMER SEZON FİNALİ tek parça izle! Star Tv Ömer dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 21. bölüm fragmanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ömer dizisi sürem finali yaparak ekranlara bir süre ara verecek. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar, Barış Falay, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür benzer biçimde oyuncuların yer almış olduğu dizi her pazartesi…

Ömer dizisi yeni kısmı heyecanla umut ediliyor. Her hafta pazartesi akşamları ekrana gelen dizide Ömer ve Gamze’nin aşkı anlatılıyor. Başarılı oyuncu ekibiyle dikkat çeken Ömer dizisi 21. kısmı ile sürem finali meydana getirecek. 12 Haziran Pazartesi akşamı Ömer’in sürem finali bölümünü seyretmek isteyen izleyiciler araştırmalarına hız kazandırdı. İşte Ömer dizisi 21. bölüm fragmanı!

Ömer dizisinin final kısmı Star Tv ekranlarının yanı sıra Star Tv’nin resmi YouTube sayfası üstünden de izlenebilir.

ÖMER SON BÖLÜM

Haluk’un Tuna’yı götürmesiyle kahrolan Gamze, oğlunun sevgisi ve itimatını kaybettiğini görmenin acısını yaşar. Onu geri almaya çalışsa da Haluk’un Tuna ve onun için hazırladığı plan Gamze’yi daha büyük bir çıkmaza doğru götürür. Gamze’nin üzülmesine dayanamayan Ömer, Tuna’yı geri almak için ailesi ve Erdal’la beraber harekete geçer.

ÖMER 21

Emine’yi okuldan alan ve Yaman’dan ayrılması için baskılarını artıran Nisa ve Hakan, devreye Reşat’ın girmesiyle geri adım atar. Fakat her şeye karşın aşklarından caymak istemeyen Yaman ve Emine, kavuşabilmenin yalnız bir yolu bulunduğunu fark eder.

ÖMER YİRMİ BİR

Ömer’in hamlesiyle öfkesinden deliye dönen Haluk, Ömer’e bu işte yardım edenlerden hesap sormak için geri döner. Onun bu dönüşü, Ademoğlu ailesini derinden etkileyecek olayların fitilini ateşler.

ÖMER SEZON FİNALİ tek parça izle! Star Tv Ömer dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 21. bölüm fragmanı!