Oğuzhan Uğur Armağan Çağlayan’a konuk oldu! “Saldırıya uğradığımız kesimin…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Armağan Çağlayan’a konuk olan Oğuzhan Uğur yaşanmış olan depremin geri alınabilecek bir travma olmadığını düşündüğünü söylemiş oldu. Uğur konuşmasında “Normal bakamayan insanoğlu tarafınca hedef tahtasına oturtulduk” dedi….

Gör Beni serisinin bu haftaki bölümünde Armağan Çağlayan’a Oğuzhan Uğur konuk oldu.

İlk büyük paraları YouTube’dan kazandığını söyleyen Uğur, “Çıktığımdan beri kullandığım bir mecraydı. 10 kişi izleyecek videoları 5 bin kişi izledi. Yeni medya olarak görmemiştim ilk başta… 2012 yılında yaptığım şarkıları oraya yükledim. 200 liraya çektik o klibi, yükledik, ertesi gün bir milyon izlendi ve arttı. Sonra bir şarkı daha yaptık kimse para almadı. O da milyonlar izlendi ve telefonlarım çalmaya başladı teklifler geldi. Para kazanacağım sonuçta ve albüm çıkardık. Bana ilk büyük paraları kazandırdı” dedi.

1

Oğuzhan Uğur kendi aralarında yaptıkları muhabbetleri ilk başlangıçta Youtube’a yüklediklerini söyleyerek bu sayede para kazandıklarını da deklare etti.

2

Oğuzhan Uğur İstanbul’a geldiğinden beri gitmeyi istediğini de deklare etti.

Oğuzhan Uğur zelzele sonrası hedef tahtasına oturduğuna dair soruya da şu yanıtı verdi:

tyryrtyr

“Deli miyim ben diye düşündüm fakat utandım sonrasında. Hedef tahtasına oturanların bakış açıları hep hedef şeklinde. Normal bakamayan insanoğlu tarafınca hedef tahtasına oturtulduk. Çok da ciddiye almadım, saldırıya uğradığımız kesimin hizmet etmiş olduğu bölgeler, piramit benzer biçimde, kanıtladığım bir olayın üstünden bizlere vuruyor, bir baktım tek bir yere bağlanıyor umursamamaya başladım.”

Oğuzhan Uğur Armağan Çağlayan’a konuk oldu! “Saldırıya uğradığımız kesimin…”