Nur Viral yayında Fulya Öztürk’ü andı! “İkimizi de arkamızdan çektiler ama…” – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Nur Viral yayında Fulya Öztürk’ü andı! “İkimizi de arkamızdan çektiler ama…”

Bir süre gündüz kuşağında program yaptıktan sonrasında muhabirliğe geri dönen Fulya Öztürk Nur Viral’in kendisi hakkında söylediği sözleri paylaştı. Viral kendisi ve Fulya Öztürk’ün pek oldukça engellemeye maruz kaldığını…

Nur Viral ile Hayatta Her Şey Var programında burçlar konuşulurken programın sunucusu Nur Viral vizyonun tanınan adı Fulya Öztürk’ü unutmadı.

Geçtiğimiz günlerde boşanmasına dair ilk kez konuşan Nur Viral arkadaşı Fulya Öztürk’e ekrandan merhaba gönderirken imalı bir göndermede de bulunmuş oldu.

Nur Viral konuşmasında “Fulyacığım da oğlak burcu, biliyorsun zelzele bölgesinde o görkemli röportajları Türk halkının gönlünde oldukça ayrı bir yere haiz. Gerçekten Fulya ile kendimi şu şekilde oldukça benzetiyorum, ikimiz de tırnaklarımızı kazıyarak bir bölgelere geldik. Bizim arkamızdan bu şekilde çektiler biz bir çelme attık, Fulyacığım da o şekilde onu oldukça seviyorum” dedi.

fgh

Fulya Öztürk ise o anları paylaşarak “Sevgili Kıymetli Nur, Ekran başlangıcında izlerken gözlerim doldu… Seni oldukça seviyorum” dedi.

245765