Nur Viral, Esra Ezmeci ile konuşurken neden boşandığını itiraf etti! “Sadece cinsel ilişki değil…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Nur Viral seneler sonrasında neden boşandığını yayınında Esra Ezmeci ile konuşurken itiraf etti. Güzel sunucu “Sadece cinsel ilişki değil yalan da aldatmak” diyerek hususi hayatına dair samimi konuştu. Nur Viral konuşmasının devamında…

Klinik Psikolog Esra Ezmeci Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var programında hanım adam ilişkilerine dair gelen soruları yanıtlıyor.

Kadın-erkek ilişkilerinde en eleştiri soruları yanıtlayan Esra Ezmeci, canlı yayına telefonla bağlanan seyircilere verdiği yanıtlarla gündeme geliyor. Sunucu Nur Viral’in sorularını da yanıtlayan Ezmeci bir izleyicinin “Beni 6 kere aldatan kocama iyi mi ders vermeliyim?” sorusunu yanıtlarken sunucudan da samimi bir itiraf geldi.

Ekran Alıntısı

Nur Viral itimat ve aldatma mevzuları konuşulurken “İçime sindiremem ikili ilişkilerim de böyle hata yapmamak için elimden geleni yaparım. Affeder gibi gözükebilirim ama eskisi gibi olmaz.” dedi.

2

Viral konuşmasının devamında ise “Bana yalnız aldatmak karşı cinsle yaşamış olduğu yalnız bir cinsel ilişki değil, yalan da benim için aldatmak… Kendimi kandırılmış hissederim. Ben evliliğimi bu yüzden yıktım, gene olsa gene yıkarım. Dürüst olacaksın ya!

Nur Viral, Esra Ezmeci ile konuşurken neden boşandığını itiraf etti! “Sadece cinsel ilişki değil…”