Nihal Candan sütyensiz hali ve garip hareketleri dikkat çekti! Tekerlekli sandalyeyle pozu tepki çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bahar Candan ve Nihal Candan yaptıkları hareketlerle sosyal medyada çoğunlukla tepki çekiyor. Son olarak Nihal Candan otelin çeşitli konumlarında sütyensiz ceketiyle yapmış olduğu acayip hareketlerle dikkat çekti. Tekerlekli sandalyeye…

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Nihal Candan sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Nihal Candan “Vücut hatlarımı iyi gösteriyor” diyerek taytla poz vermiş ve herkesi şaşırtmıştı.

Eski yarışmacı Nihal Candan da kardeşi benzer biçimde durmuyor.

Geçtiğimiz günlerde, “Onlyfans’ta dekolte, bikinili fotoğraflar paylaşacaksınız dendi, ben de bu şekilde bir ceo maaşı kazandım hatta 100 bin TL. O yüzden bir ay bunu yapmak mantıklı geldi” şeklinde bir izahat icra eden Nihal Candan’dan bu sefer otelde acayip pozlar verdi.

1

Göğsü neredeyse açık olan ve sütyensiz hareketleriyle dikkat çeken Candan tekerlekli sandalyeye binip otel çalışanına kendini taşıttırdı.

2

Garip hareketlere imza atan Nihal Candan’a tepkiler gecikmedi. Candan’ı görenler “Allah akıl düşünce versin”, “Çalışan da yazık mecbur” yorumları yapmış oldu.

Nihal Candan sütyensiz hali ve garip hareketleri dikkat çekti! Tekerlekli sandalyeyle pozu tepki çekti