Maviye Sürgün dizisi nerede çekildi? Maviye Sürgün dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Bu akşam yeniden ekranda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Show TV’nin yeni dizisi Maviye Sürgü, dün akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Kullanıcılar dizinin mevzusu, oyuncuları ve nerede çekildiğini araştırıyor. Sosyal medyada oldukça konuşulan dizinin başrollerinde…

Maviye Sürgün dizisinin nere çekilmiş olduğu merak mevzusu oldu. Yaz mevsiminin başlamasıyla yeni diziler de izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Show TV’nin yeni dizisi Maviye Sürgün, dün akşam ekran yaşam yolculuğuna başladı. Ali, Defne ve Ozan’ın hikayesinin anlatıldığı dizi büyük ilgi görmüş oldu. İşte Maviye Sürgün dizisiyle ilgili merak edilenler…

Show TV’nin yeni ve iddialı projesi Maviye Sürgün’ün çekimleri Muğla’nın Marmaris kazasının Selimiye beldesinde gerçekleştiriliyor.

ezgif.com-webp-to-jpg (7)

Mahallenin halkı Razgrad, Bulgaristan kökenlidir. Mahallenin adı Osmanlı padişahı I. Selim’den gelmektedir.

Uğradığı soruşturma sonrasında geçici süre açığa alınan başarıya ulaşmış SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk), eşi Ayda’nın talihsiz ve ölümcül hastalık haberi ile çocuklarını ve eşini de yanına alarak; Çamlıkıyı’da butik otel işleten kayınpederi Salih’in (Hakan Salınmış) yanına göç eder. Taşınmadan kısa bir süre sonrasında Ayda’nın vefatı ile tüm aile derin bir yasa boğulur.

0x0-maviye-surgun-nerede-cekiliyor-yeni-maviye-surgun-dizisi-nerede-cekildi-hangi-ildeilcede-cekiliyor-1686555740681

Henüz acıları oldukça tazeyken bir gece denize oluşturulan Ali, ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fırtınaya aldırmadan içindeki hanımı kurtarmış olur. Kurtardığı gizemli kadının adı Defne’dir (Damla Sönmez). Ali, yaşamış olduğu kaza ile geçici bellek yitirilmesine uğrayan ve başına gelenleri hatırlamayan Defne’yi ‘Tanrı Misafiri’ olarak otele getirir.

ezgif.com-webp-to-jpg (4)

Parça parça hafızası yerine gelen Defne gerçek anlamda bir dolandırıcıdır. Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile asla beklenmedik bir şekilde bu kasabada burun buruna gelen Defne’nin kendi için bir çıkış yolu aramaktan başka bir seçeneği yoktur.

Maviye Sürgün dizisi nerede çekildi? Maviye Sürgün dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Bu akşam yeniden ekranda!