MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 8. yarışmacısı Esra Tokelli nereli? Ana kadroya seçildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Esra Tokelli MasterChef Türkiye yiyecek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazanmıştır. 2020 sezonuyla hafızalara kazınan MasterChef Esra, bu kez All Star şampiyonu olabilmek için savaşım edecek. Kullanıcılar…

MasterChef Esra kaç yaşlarında ve nereli benzer biçimde soruların yanıtları merak ediliyor. Daha ilkin MasterChef’ten elenen Esra Tokelli, bu kez 8. olarak ana ekibe girdi. MasterChef All Star yarışmacısı Esra Tokelli’nin hayatına dair detaylar sorgulanmaya başladı. İşte MasterChef Esra ile ilgili detaylar…

1Esra Tokelli, yarışmaya İstanbul’dan katıldı. 44 yaşlarında olan Esra, aslen Balıkesirli’dir. Mutfak mevzusunda eğitim almayan yarışmacı ufak yaşlardan bu yana mutfakta bulunduğunu belirtiyor.

ezgif.com-webp-to-jpg (16)

Sosyal medya üstünden yiyecek siparişi alan, hazırladığı yiyecek ve tatlıların satışını icra eden Esra Tokelli, daha ilkin de Yemekteyiz yarışmasına katılarak birinci olmuştu. Bir oğlu olduğu malum MasterChef Esra, 2023 All Star için savaşım edecek.

Masterchef 2020’nin ana kadrosunda yer alan Esra Tokelli, Ebru ve Ayyüce’nin kendisine komplo kurduğunu ve kulis yaptıklarını, bu nedenle de elendiğini söylemişti.

esra-tokelli-2BjS_cover

MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 8. yarışmacısı Esra Tokelli nereli? Ana kadroya seçildi!