MasterChef Celal kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Celal Sarıgül’ün hayatı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

MasterChef Celal kimdir ve nereli benzer biçimde soruların yanıtları merak ediliyor. Daha ilkin MasterChef’te yarışan Celal Sarıgül bu kez All Star’da yarışabilmek için yarışmada yer aldı. MasterChef All Star talibi Celal Sarıgül’ün…

Celal Sarıgül MasterChef Türkiye yiyecek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer alabilmek için savaşım edecek yarışmacılardan biri. MasterChef 2020 sezonuyla hafızalara kazınan Celal Srıgül bu kez All Star şampiyonu olabilmek için savaşım edecek. Yarışmacılardan MasterChef Celal’in’in yaşamı, yaşı ve memleketi benzer biçimde detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Celal Sarıgül evli mi? MasterChef Celal’in Instagram hesabı ne?

Celal Sarıgül, 1994 senesinde dünyaya geldi. Aslen Antalyalı’dır. MasterChef’e Kıbrıs’tan katılmıştı. 29 yaşındaki yarışmacı 6 yıl süresince Kıbrıs ve Antalya’da çeşitli restoranlarda aşçılık yapmış oldu.

MASTERCHEF KAPAK

MasterChef’te 2020 sezonunda yarışan yarışmacı, 2023 All Star sezonunda da yer aldı. Instagram kullanıcı adı “celalsariigul”.

MasterChef All Star’da ana ekibe giren ilk yarışmacı Güzide Mertcan oldu.

Diğer adlar ise şu şekilde:SunaEdaBatuhanRıfat

MasterChef Celal kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Celal Sarıgül’ün hayatı