Lapta-Alsancak anayolunda korkutan kaza – DT Kıbrıs Haber – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
POLİSİYE

Lapta-Alsancak anayolunda korkutan kaza – DT Kıbrıs Haber

[ad_1]

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre bu sabah saat 08:00 sıralarında, Lapta-Alsancak anayolunun (Karaoğlanoglu Caddesi) 1-2’inci kilometreleri arasında, Süleyman TOSUN (E-41) yönetimindeki SD 867 plakalı ambulans araç ile sirenleri açık ve süratli şekilde doğu istikametine doğru seyredip kırmızı ışıkta geçmeye çalıştığı sırada, trafik ışıklarında tarafında yeşil ışık yandığı için hareket eden Yasemin OLĞAR (K-38) yönetimdeki SA 421 plakalı aracın sağ ön kısmına çarpmıştır.

Çarpmanın etkisiyle savrulan SA 421 plakalı araç, karşı şeritte kırmızı ışıkta beklemekte olan Natalia MOVCHAN (K-48) yönetimindeki PM 600 plakalı aracın ön kısmına da çarpmıştır.

Çarpmanın etkisiyle geriye doğru savrulan PM 600 plakalı araç ise, yine kırmızı ışıkta beklemekte olan Nadir TİMUÇİN (E-40) yönetimindeki HK 308 plakalı aracın ön kısmına da çarpmıştır. SD 867 plakalı ambulans araç ise yine çarpmanın etkisiyle savrularak o sırada kırmızı ışıkta beklemekte olan Yasir MEHOOD (E-36) yönetimindeki PD 961 plakalı aracın sol yan tarafına da çarparak durmuştur.

Kaza sonucu yaralanan SA 421 plakalı araç sürücüsü Yasemin OLĞAR, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu olmuştur.

Polisin kazayla ilgili soruşturması devam etmektedir.



[ad_2]

Bir yanıt yazın