Kurtlar Vadisi’nin yıldızı Şekip Taşpınar’dan güzel haber! Eşi son durumunu açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Muğla’da, düzmece içkiden zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden dizi ve beyazperde oyuncusu Şekip Taşpınar’ın geçtiğimiz gün entübe edilmiş olduğu duyurulmuştu. Şimdi ise Şekip…

Kurtlar Vadisi dizisinde yaşam verdiği ‘Cevat Akarsu’ rolüyle hafızalarımıza kazınan Şekip Taşpınar, Datça ilçesindeki evinde 8 Haziran günü gece saatlerinde rahatsızlanınca Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Bilinci kapalı olan Taşpınar, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Acil serviste meydana getirilen tetkiklerde düzmece içkiden zehirlendiği belirlenen Şekip Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

’Beyaz Gelincik’, ’Kurtlar Vadisi’, ’Behzat Ç.”, ’Tek Başımıza’, ’Karadayı’, ’Şefkat Tepe’, ’Cesur Yürek’, ’Arıza’, ’Arka Sokaklar’, ’Teşkilat’, ’Yürek Çıkmazı’, adlı dizi ve Sinema filmlerinde rol alan Şekip Taşpınar’ın tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Şekip Taşpınar 1

Eşini bir an olsun yalnız bırakmayan Berna Taşpınar, meşhur oyuncunun son durumunu deklare etti. Posta Gazetesi’nde yer alan habere nazaran; hastanede eşiyle kısa süreli görüşme gerçekleştiren Taşpınar, şunları söylemiş oldu:

Şekip Taşpınar eşi

“Şekip’i bugün oldukça iyi gördüm. Biraz konuşup, söyleşi ettim. Zaman terimi gidip geliyor fakat düzelecek. Doktoru birazcık enfeksiyonu bulunduğunu ve bir, iki gün daha yoğun bakımda kalması icap ettiğini söylemiş oldu.

Şekip Taşpınar 2

Böbreklerinde kalıcı hasar olmuş, ilerleyen günlerde tam olarak ne bulunduğunu anlayabileceğiz. İnşallah vücudundaki enfeksiyonu da atacak. Şu an solunumunu kendisi yapabiliyor, bir iki güne kadar da servise çıkacak.” ifadelerini kullandı.

Kurtlar Vadisi’nin yıldızı Şekip Taşpınar’dan güzel haber! Eşi son durumunu açıkladı