Kızılcık Şerbeti’nin sezon finalinde şaşırtan hata! Kıvılcım ve Ömer’in kaza sahnesindeki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Show Tv’nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti 29. bölümüyle sürem finali yapmış oldu. Dizi son bölümüyle reyting rekoru kırarken Doğa’nın Fatih ile yüzleştiği sahne ve Kıvılcım’la Ömer’in kaza sahnesi…

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün yer almış olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi sürem finali bölümüyle ekran macerasına ara verdi. Son olarak 29. bölümüyle seyircisinin karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti’nde o şekilde bir hata yapılmış oldu ki dikkatli izleyicinin bakış açısından kaçmadı.

Kızılcık Şerbeti’nin sürem finalinde Kıvılcım ve Ömer’in kaza yapmış olduğu sahnedeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu. O sahneye; ‘Bariz çekim hatası’, ‘Bu kadar da olmaz’ benzer biçimde yorumlar yapılmış oldu.

kızılcık

Dizide; Fatih’in onu aldattığını ispatları ile tüm aile içinde açıklayan Doğa yüzüğünü fırtlatıp evden gidiyor. Kıvılcım ise bir hışımla kızının peşinden gidiyor.

kılvım 3

Kıvılcım, Doğa için telaşlanırken hastaneden gelen telefon onu iyice endişelendiriyor. Doğa’nın doğumunun başladığını ve ameliyata alındığını öğrenince Ömer’e söylüyor.

kıvılcımmm

Ömer süratli bir şekilde hastaneye yetişmek için hızlandığında isekorkulu bir kaza geçiriyorlar. Ambulans ve polis ulaştığında arabadabir ölü ve bir yaralının olduğu anons ediliyor. Kıvılcım’ın mı Ömer’in mi öldüğü merak edilirken bu sahnedeki çekim hatası sosyal medyanın gündemine düştü.

kızılcık 2

Kızılcık Şerbeti’nin sezon finalinde şaşırtan hata! Kıvılcım ve Ömer’in kaza sahnesindeki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı