Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in annesi bakın kim çıktı! Meğer kamera arkasında…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Son bölümleri ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yeni bölümleriyle seyiriciyi ekrana kilitleyen dizide Nilay karakterine yaşam veren Feyza Civelek başarıya ulaşmış performansı…

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen’in paylaşmış olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamlarına damga vuruyor.

Her kısmı fırtınalar koparan dizide Nilay karakterine yaşam veren Feyza Civelek başarıya ulaşmış oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

nilayyy

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in annesinin kim bulunduğunu duyunca oldukça hayret edeceksiniz. 1995 senesinde İstanbul’da doğan Civelek’in anası Kızılcık Şerbeti’nin senaristi Melis Civelek’tir.

nilay 1

Ünlü senarist Melis Civelek, kariyerine ilk olarak çeşitli kanallarda genel müdürlük ve genel gösterim yönetmenliği görevlerini sürdürerek başladı.

melis civelek

ATV, Kanal D, Star TV benzer biçimde kanallarda çalıştıktan sonrasında 2014’te Show TV’nin genel gösterim yönetmenliğini üstüne alan Civelek, görevini bir yıl sonrasında bırakarak senaryo yazarlığında kendine yepyeni bir kariyer kapısı araladı.

İlk olarak yayınlandğı dönemde büyük ilgi ile izlenen Adını Feriha Koydum dizisinin senaristliğini yazan Civelek, dizinin inanılmaz beğeni almasıyla sektörün aranan isimlerinden biri haline geldi.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in annesi bakın kim çıktı! Meğer kamera arkasında…