Kızılcık Şerbeti’nde olay sahne! Fatih’in Doğa için söyledikleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı! “İlk insansın”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizide Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Doğa’nın eşi Fatih’in doktorla konuşmuş olduğu sahne vaka oldu. Sosyal medyada büyük tepki toplayan sahne için oldukça sayıda…

Kızılcık Şerbeti’nde gene oldukça konuşulacak bir sahne yaşandı. Doğa’nın eşi Fatih, Doğa’nın yetişim yapacağı yerin müdürüyle görüşüp ‘Eşinin yalnızca hanım hastalara bakmasını’ istedi. Sahne sonrası sosyal medya ayağa kalktı.

kizilcik-serbeti-fatih-kim-kizilcik-serbeti-15398303_4401_amp

Cuma günlerinin reyting rekortmeni dizisi RTÜK’ün verdiği 5 gösterim durdurma cezasının yanı sıra sahneleriyle de konuşulmaya devam ediyor.

ezgif.com-webp-to-jpg (2)

Yayınlanan yeni bölümde, Fatih’in Doğa’nın yetişim yapacağı yerin müdürüyle yapmış olduğu görüşme vaka oldu. Eşinin hamile bulunduğunu ve yalnızca hanım hastalara bakmasını istediğini söyleyen Fatih, izleyenleri epey şaşırttı.

d426e432-0bcd-4b36-9a64-777efec02ab8

Sahne yayınlandıktan sonrasında sosyal medyada büyük tepki topladı. Birçok kullanıcı Fatih’i ‘İlk insan’ olarak nitelendirdi.

4911597c-e3f1-41fe-83a5-046e4963d046

Kendisi de eşini bir psikoloji seansında görüp beğenen Fatih’in kıskançlıktan dolayı bu şekilde davranmasına seyirciler sert yorumlarda bulundular.

Kızılcık Şerbeti’nde olay sahne! Fatih’in Doğa için söyledikleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı! “İlk insansın”