Kısmetse Olur Oğulcan Cansel için ‘Ken’ tişörtü giydi! Sosyal medyanın diline düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

5 yıl aradan sonrasında Öykü Serter’in sunumuyla YouTube platformu üstünden seyircisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur’un her kısmı oldukça konuşuluyor. Kısmetse Olur’un yeni kısmına Cansel ve Oğulcan’ın Ken-Barbie tişörtü…

Kısmetse Olur Aşkın Gücü tüm hızıyla devam ediyor. Evin en popüler çifti Cansel ve Oğulcan’ın yeni bölümde giydirilmiş olduğu tişörtler sosyal medyanın diline dolandı. Barbie bebeklere olan düşkünlüğüyle malum Cansel, Oğulcan ve kendisi için Barbie ve Ken tişörtleri aldı. Oğulcan’ın bu tişörtü giymesi alay mevzusu oldu.

Programın favori çifti olarak görülen Cansel ve Oğulcan’ın evleneceği kati gözüyle bakılıyor. Özellikle de ikilinin arasındaki hanımcı muhabbeti izleyicilerden takdir topluyor.

Sempatik tavırlarıyla beğenilen Oğulcan bu kez Barbie bebeklere olan düşkünlüğüyle malum Cansel’i kırmayıp ‘Ken’ tişörtü giydi. Yeni bölümün peşinden Oğulcan sosyal medyada alay mevzusu oldu.

oğulcan canse

Ancak Oğulcan, sosyal medyadaki bir yoruma verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

oğulcan

Kısmetse Olur’un favori adı kendisine meydana getirilen ‘O kara saç kara sakalla o tişörtü giyerken asla utanmadın mı birader?’ eleştirisine ‘Hanıma hizmet vatana hizmettir. Utanmadım mutlu ettim birader’ yanıtı verdi ve gönülleri feth etti.

oğulcan 2

Sosyal medyada Oğulcan’a; ‘Hanımcılık kazanacak’, ‘Gerçekten oldukça tatlısınız’, ‘Oğulcan üretimi başlayabilir mi’ benzer biçimde yorumlar yapılmış oldu.

Kısmetse Olur Oğulcan Cansel için ‘Ken’ tişörtü giydi! Sosyal medyanın diline düştü