Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kısmet dizisi oyuncuları ve mevzusu merak ediliyor. Yeni dizi Kısmet bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Her hafta cuma akşamları yayınlanacak olan dizinin birinci kısmı ekrana gelecek. Semih Bağcı’nın yönetmen koltuğunda oturmuş…

Kısmet dizisi mevzusu ve oyuncuları araştırılıyor. Yeni dizi Kısmet Fox TV’de yayınlanacak. Cuma akşamları ekrana gelecek olan dizi Avukat Doğan (Cem Gelinoğlu) ile güzeller güzeli komşusu Melike’nin (Özge Özacar) 5 yaşından beri iyi mi olup da kavuşamadıklarının öyküsünü mevzu alıyor.

Kısmet dizisi oyuncuları içinde ; Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz, Naz Öngen yer alıyor.

kısmet-oyuncuları

Duygu yüklü hikayesi ve kuvvetli oyuncu ekibiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Kısmet, mahallenin göz bebeği Avukat Doğan (Cem Gelinoğlu) ile güzeller güzeli komşusu Melike’nin (Özge Özacar) 5 yaşından beri iyi mi olup da kavuşamadıklarının öyküsünü mevzu alıyor.

k1

Kısmet Apartmanı’nda süregelen Doğan’ın aşkı, aileler arasındaki sosyal farklılıklar ve ikisinin de şahsına münasır karakterleri sebebiyle bir türlü nihayete ermez. Dizide; Doğan ve Melike’nin kavuşup kavuşmayacağının hikayesinin yanı sıra, Kısmet Apartmanı sakinlerinin hikayeleri de seyirciyle buluşacak.

Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?