İnce İnce Yasemince’nin yıldızı Yasemin Yalçın’ın kızı da ünlü çıktı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

90’lı yıllarda gösterilen İnce İnce Yasemince adlı eğlence programı ile hafızalarımıza kazınan Yasemin Yalçın şimdilerde 58 yaşlarında. Usta oyuncu son hali ile adeta yıllara meydan okuyor. Kendisi benzer biçimde tiyatrocu İlyas…

1990’lı yıllarda gösterilen ve döneme damgasını vuran İnce İnce Yasemince’de yaşam verdiği ‘Kakılmış’ karakteriyle büyük bir fanatik kitlesine haiz olan Yasemin Yalçın’ın kızlarını görenler şoke oluyor. Yalçın’ın ilk evliliğinden olan kızı Eylül Ateşler anası benzer biçimde oyuncu çıktı.

kakılmış

Güzelliği ve anası ile olan benzerliğiyle adından sıkça söz ettiren Eylül Ateşler bir dönem büyük bir ilgiyle izlenen ‘Benimle Dans Eder Misin’ yarışmasında fırtınalar estirmişti.

kızı

Dans tutkusuyla malum Eylül, kabiliyetiyle büyük takdir toplamıştı. Ünlü isim şimdilerde annesinin izinden gidiyor ve tiyatroyla ilgileniyor.

kızı 2

9 Eylül 1986 tarihinde doğan Eylül Ateşler muntazam fiziği ve güzelliğiyle büyük beğeni topluyor. Sosyal medyayı etken kullanan anne kızın paylaşımları da binlerce beğeni ve yorum alıyor.

kızı 3

Yasemin Yalçın, 1959 tarihinde Malatya’da dünyaya geldi. İstanbul Belediyesi Konservatuvarı’nı bitiren oyuncu, 1988 senesinde Demet Akbağ ile reklam filmimizde yer aldı.

İnce İnce Yasemince’nin yıldızı Yasemin Yalçın’ın kızı da ünlü çıktı! Güzelliğiyle hayran bıraktı