Hercai’nin Melike’si, Ebru Şahin’in sırdaşıydı! Tam 100 kilo veren Aslı Samat değişimiyle şoke etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Hercai dizisindeki Melike karakteriyle oyunculuk serüveninde tırmanışa çıkan Aslı Samat, değişimiyle şoke etti. Tüp mide ameliyatı olan ve geçirdiği güzel duyu operasyonlara bir ev parası harcadığını söyleyen meşhur oyuncu,…

Aslı Samat, ilk olarak 2015 senesinde ‘Uzaklarda Arama’ filmimizde rol aldı. Ardından ‘Hercai’ ve ‘Gülümse Kaderine’ dizileriyle izleyicilerin karşısına çıkan Samat, sosyal medya paylaşımlarıyla da oldukça konuşuluyor. Instagram hesabından eski hallerini paylaşan oyuncuyu görenler tanıyamıyor.

42a73a56f5151fd31e8791c9be563d31

Şu an 32 yaşlarında olan genç oyuncu, çocukluk dönemlerinden beri tiyatro ile uğraşıyor. Yıldız Kenter ve Müşfik Kenter’in Kenter Tiyatro’sunda eğitim alan ve oyunlar oynayan Aslı Samat, Yıldız Kenter’den övgü alan oyunculardan biridir.

72740-hercai-nin-melike-si-asli-samat-in-bakin-nasil-fotograflari-ortaya-cikti-5e986cfc1304f

Bir dönem kilo alımının önüne geçemediğini ve 173 kiloya kadar yükseldiğini söyleyen Samat, bu nedenle hep ‘şişman’ rollerinin yazıldığını söylemişti.

ezgif.com-webp-to-jpg (2)

3 sürem süresince Hercai dizisinde oynayan oyuncu Aslı Samat, üç sürem Mardin’de yaşadıktan sonrasında ‘İstanbul’a geri döndüğünü ve oyunculuk kariyerine kaldığı yerden devam ettiğini’ söylemiş oldu.

ezgif.com-webp-to-jpg (3)

Ünlü oyuncu veriği bir röportajda, “Oyuncuyum, gelen roller bile değişti. Birileri artık bana da dizide aşık olabiliyor. Eskiden olamazdı. Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?”diyerek eskiden hep şişman rolleri geldiğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmişti.

Hercai’nin Melike’si, Ebru Şahin’in sırdaşıydı! Tam 100 kilo veren Aslı Samat değişimiyle şoke etti