Hasan Can Kaya’nın prezervatif çıkışı stüdyoyu güldürdü! “2 bin lira” deyip…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Konuşanlar programında Hasan Can Kaya gene stüdyoyu kırdı geçirdi. Bir hanım konuğun HPV mevzusu konuşulurken aşı fiyatını söylemesi ve pahalı bulmasına cevap veren Hasan Can Kaya prezervatif yanıtıyla dikkat çekti. Kaya ek olarak…

Exxen’de yer alan Konuşanlar programında hem gelen konuklar anlattıklarıyla hem de Hasan Can Kaya yanıtlarıyla dikkat çekiyor. Hasan Can Kaya son bölümde de formundaydı.

Zeynep adındaki hanım konuk “Staj yapıyorum bir hastanede tabip oldukça değişik hanım, yaşlı da. Beni yanında asistanı benzer biçimde kullanıyor bir hastalık var HPV, tabip her gelene onu yazıyor” diyince Kaya ise bu mevzuya dikkat çekmek istedi ve mühim de bir ileti verdi.

33

Hasan Can Kaya “O oldukça yaygın bir hastalık erkekler taşıyıcı olabiliyor hanımlar ise rahim ağzı kanseri olabiliyor. Erkekler korunmazsa… Aşısı var bu arada tüm adamların de olmasını tavsiye ediyorum” dedi.

Ekran görüntüsü 2023-06-06 104509O sırada bir konuk araya girerek “Kimisi de paralı fakat 1000 TL civarı” diyince Hasan Can Kaya kendini tutamadı ve “12’li prezervatif 2 bin TL” dedi ve stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Kadın konuk ise aşının paralı olmasını saçma ve yanlış olarak değerlendirdi.

HPV, cinsel yolla bulaşan, oldukça yaygın görülen bir enfeksiyondur. Cinsel olarak etken olan kişilerin ortalama olarak %50’si, hayatlarının bir döneminde HPV ile enfekte olurlar. Hiçbir emaresinin olmaması, kişinin HPV enfeksiyonu taşımadığı anlamına gelmez. Ancak HPV virüsünün bazı tipleri kansere sebep olabilir. HPV aşısı, kişiye HPV virüsüne karşı bağışıklık kazandırarak HPV’nin yol açmış olduğu kanserlere karşı koruma sağlar.

245765

Hasan Can Kaya’nın prezervatif çıkışı stüdyoyu güldürdü! “2 bin lira” deyip…