Geçtiğimiz günlerde adayını açıklamıştı! Cem Yılmaz oyunu kullandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Geçtiğimiz günlerde “Oy kullanın” çağrısında bulunan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açıklayan meşhur güldürmen Cem Yılmaz, TSYD İstanbul Topkapı Üniversitesi’ne gelmiş olarak oyunu kullandı. Oy kullanımı öncesinde…

İlk turda Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklayan Cem Yılmaz 28 Mayıs seçiminde de Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklamıştı.

Ünlü güldürmen Cem Yılmaz erkenden oyunu kullandı. Yılmaz, oyunu kullanmak için TSYD İstanbul Topkapı Üniversitesi’ne geldi. Sabah saat 08.30 sıralarında okula gelen Yılmaz, 1226 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanımı öncesinde sandık görevlileri ile meşhur güldürmen içinde gülünç diyaloglar yaşandı.

ghjgjk

Oyunu kullanan meşhur güldürmen, sandık görevlilerine ’kolay gelsin’ dileklerinde bulunmuş oldu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Yılmaz, oy kullanmaya gelen vatandaşlarla fotoğraf çekildi. O esnada Cem Yılmaz’ın gençlerden ‘100 TL para’ istemesi gülüşmelere neden oldu.

Sanatçı Sezen Aksu da erken saatte Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu Beykoz’daki Sedat Simavi Ortaokulunda kullandı.

Okula geldiği ve sandığa gittiği süre zarfı içinde Aksu hayranlarını kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonrasında kabine girip oyunu kullanan Aksu çıkışta gene fanatiklerinin isteği üstüne onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

kk

Okulun çıkış kapısında Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ile karşılaşan Aksu, başkan Aydın ile ufak bir söyleşi gerçekleştirmiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde adayını açıklamıştı! Cem Yılmaz oyunu kullandı