Fazla kilolarıyla tanıdığımız Ata Demirer’in eski halinden eser yok! Son hali dikkat çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Verdi kilolarla sosyal medyada sık sık gündem olan Ata Demirer’in eski halinden yapıt yok. Şöhret olduğu ilk günden bu yana fazla kiloları ile tanıdığımız Ata Demirer son haliyle dikkat çekti. Günden günden zayıflayan meşhur güldürmen…

Bursa Bülbülü, Eyvah Eyvah, Olanlar Oldu ve Hedefim Sensin benzer biçimde birçok filme imza atan meşhur güldürmen Ata Demirer son haliyle sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Verdiği kilolarla dikkat çeken Demirer son paylaşımıyla gene vaka oldu.

Çanakkale aşığı olan Ata Demirer bu kez İzmir’den paylaşımda bulunmuş oldu. Demirer verdiği kilolarla takipçilerinden tam not aldı. Ünlü isme ‘Kilo vermek oldukça yakıştı’, ‘Nasıl da zayıfladın’, ‘Çok iyi görünüyorsun’ benzer biçimde yorumlar yapılmış oldu.

Ata Demirer 1

Daha ilkin “Mide ameliyatına gerek yok, birazcık çenemi tutunca veriyorum ben” diyen meşhur güldürmen adeta günden güne eriyor.

Ata Demirer 2

Bir dönem 140 kiloya kadar çıkmış olduğu söylenen Ata Demirer’in 50 kilo verdiği konuşulmuştu. Eski görüntüsüne veda eden Demirer iyi mi zayıfladığını da açıklamıştı.

Ata Demirer 3

Şekerli içeceklerden uzak duran, tatlıyı kesen ve abur cubur yemeyen Demirer, ‘Bu süreçte bolca bolca yüzmek formu tutmamı sağladı’ demişti.

Ata Demirer 4

Fazla kilolarıyla tanıdığımız Ata Demirer’in eski halinden eser yok! Son hali dikkat çekti