Fatih Portakal oyunu kime vereceğini açıkladı! Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na “Benim oyum net” dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

14 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimleri için geri sayıma başlamışken politika dünyasında hareketli günler yaşanıyor. Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu konuk etmiş olduğu programında…

14 Mayıs 2023 Pazar günü beraber yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Cumhurbaşkanı adayları YSK tarafınca alfabetik sıralamayla Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan olarak açıklandı. Seçimlere 2 aydan azca bir süre kalmışken altılı masada yer alan partilerden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sözcü TV’de Fatih Portakal’ın sorularını yanıtladı. Davutoğlu ile hitabı esnasında Fatih Portakal oyunun rengini net bir şekilde belli etti.

1

Gazeteci Fatih Portakal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu konuk etmiş olduğu programda Davutoğlu’na dönerek, “Ben değişiklik isterim. Söylüyorum esasen ben mutlak değişiklik isterim. Size vereceğim. Benim oyum net” diyerek altılı masanın talibi olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini söylemiş oldu.

Fatih Portakal oyunu kime vereceğini açıkladı! Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na “Benim oyum net” dedi