DT Kıbrıs Haber eski çalışanlarından İbrahim Sevinç son yolculuğuna uğurlandı – DT Kıbrıs Haber – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Manşet

DT Kıbrıs Haber eski çalışanlarından İbrahim Sevinç son yolculuğuna uğurlandı – DT Kıbrıs Haber

 

 

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda özveriyle hizmet veren ve dün yhaşama veda eden İbrahim Sevinç son yolculuğuna uğurlandı.
Sevinç için kururumuzda tören düzenlendi.

 

 

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt törende yaptığı konuşmada, “Hayat yolculuğunun sonunda kurumumuza emek vermiş bir kişinin buradan uğurlanması, gurur kaynağı olmalıdır” dedi.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu eski çalışanlarından ve verici istasyonlarının kurulumu sırasında görev alan İbrahim Sevinç için Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda tören düzenlendi.
Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt törende yaptığı konuşmada, İbrahim Sevinç’in Selvilitepe’de anten kurulumu çalışmaları sırasında yaptığı işlerin ve gösterdiği üstün başarının hala konuşulduğuna vurgu yaptı.

 

 

Özkurt “Hayat yolculuğunun sonunda kurumumuza emek vermiş bir kişinin buradan uğurlanması, evlatları için gurur kaynağı olmalıdır. Her ölüm erkendir ama yaptığı işler sonucunda babanızla,eşinizle ne kadar gurur duysanız azdır “diye konuştu.

BRTK Kurumu emeklilerinden ve İbrahim Sevinç’in çalışma arkadaşlarından olan Halil Balbaz da Sevinç’in kurum için büyük emekle çalıştığını ifade etti.

Balbaz, “Sevinç’in Selvilitepe ve Kantara’da eserlerinin hala durduğunu ve KKTC’nin sesini dünyaya duyurulması için yapılan anten proje çalışmalarında çok emeği olduğunu kaydetti.
Yine BRTK Kurumu emeklilerinden ve çalışma arkadaşı olan Hüseyin Kıral da törende kısa bir konuşma yaptı.

Hüseyin Kıral, İbrahim Sevinç’in çalışma yaşamında İskele vericisinden başlayarak, kısa dalga vericileri ve antenlerinin kurulmasında, Kantara FM yenileme projesinde birlikte çalıştıklarını ardından Selvilitepe yayınları ile bir ilkin başarıldığını anlattı.

1 Aralık 1974 tarihinde Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda teknisyen olarak göreve başlayan İbrahim Sevinç, başta Selvilitepe olmak üzere anten kurulumu çalışmalarında önemli görevler üstlendi. 15 Ocak 1989 yılında kurumdan emekli olan Sevinç evli ve 3 çocuk babasıydı.

Bir yanıt yazın