Diskalifiyenin kıyısından dönmüştü! Survivor Asena’nın eski eşi bakın kim çıktı! Gören inanamıyor – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Diskalifiyenin kıyısından dönmüştü! Survivor Asena’nın eski eşi bakın kim çıktı! Gören inanamıyor

Bu yıl Survivor’da yarışan Asena, yaşamış olduğu tartışmalarla adından epey söz ettiriyor. Özel yaşamı da oldukça merak edilen yarışmacı ile ilgili gerçek, duyanları şoke etti. Survivor Asena, Beşiktaşlı eski futbolcunun eski…

Bu yılki Survivor yarışmacıları oldukça ilgi çekiyor. En oldukça konuşulan yarışmacılardan biri de ilk etapta gönüllüler takımında, şimdi ise kırmızı takımda yarışan Asena oldu. Agresif tavırlarıyla öne çıkan yarışmacı hususi hayatıyla da ilgi odağı oldu. Demirbağ’ın Ahmet Dursun ile evli olduğu ve bu evlilikten bir kızı olduğu ortaya çıktı.

survivor-asena-esi-kimdir-survivor-asena-kac-15663587_3847_amp

Ünlü ismin eski eşinin kimliği duyanları şaşırttı. Asena Demirbağ’ın bir devrin yıldız isimlerinden Ahmet Dursun ile 2019 senesinde evlendirilmiş olduğu ve 2021 senesinde boşandığı ortaya çıktı.

0x0-survivor-asena-kimdir-asena-demirbag-nereli-kac-yasinda-meslegi-ne-asena-evli-mi-burcu-boyu-kilosu-1673443644295

Demirbağ’ın ek olarak meşhur futbolcudan Lidya isminde bir kızı da bulunuyor.

ezgif.com-webp-to-jpg (17)

Boşandıktan sonrasında iştirak ettiği bir canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan Asena Demirbağ, ayrılığı zorla kabul ettiğini söylemişti.
45 yaşındaki eski futbolcu Ahmet Dursun da 2014 senesinde Survivor’ katılmış ve 3. olmuştu.

ezgif.com-webp-to-jpg (18)

survivor-asena-demirbagin-eski-esi-bakin-kim-cikti-meger-unlu-f_44115400 (1)