Demet Özdemir’in ablası da ünlü çıktı! Meğer yıllar önce Mustafa Sandal’ın klibinde oynamış – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Demet Özdemir’in ablası da ünlü çıktı! Meğer yıllar önce Mustafa Sandal’ın klibinde oynamış



Oğuzhan Koç’la 8 aylık evliliğini bitirme sonucu alan oyuncu Demet Özdemir sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şu sıralar Engin Akyürek ile başrollerini paylaşmış olduğu Adım Farah dizisindeki performansıyla beğeni…

Ünlü müzisyen Oğuzhan Koç’la boşanma aşamasında olan Demet Özdemir rol almış olduğu dizilerdeki başarısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şu sıralar Fox Tv’nin sevilen dizisi Adım Farah’ta rol alan meşhur oyuncunun hususi yaşamının yanı sıra ailesi de merak ediliyor.

Kocaeli’de doğan Demet Özdemir’in ailesi Bulgaristan göçmeni. Ünlü oyuncunun bir abisi, bir de ablası var.

demet derya

Annesi ve babası ayrılınca ablası ve annesiyle İstanbul’a taşınan Özdemir oyunculuğunun yanı sıra dans tutkusu ile biliniyor. Her fırsatta dans yeteğini gösteren Özdemir’in bu sevdası aileden geliyor olacak ki ablası da ünlülerin kliplerinde rol almış.

Derya Özdemir 1

Kameralardan uzak bir yaşam devam eden Derya Özdemir’in meşhur sanatçı Mustafa Sandal’ın 2004 senesinde yayınladığı ‘İste’ adlı albümde yer alan ve yayınlandığı döneme damga vuran ‘İsyanlar’ adlı şarkının klibinde rol aldığı ortaya çıktı.

Derya Özdemir 2

Tanınmak için İzmit’te yaşadıkları kasabadan İstanbul’a gelen Derya Özdemir, Mustafa Sandal’ın klibinde babasından gizli saklı oynamış.

Derya Özdemir 3