Çene estetiği yaptıran Yaşar İpek’in yeni imajı şaşırttı! Görenler tanıyamadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İki yıl Seren Serengil ile evli kalan ve ayrılıkları uzun süre gündemden düşmeyen Yaşar İpek görüntü değişikliğine gitti. Geçtiğimiz aylarda çene estetiği (jawline) yaptırdığı iddiaları ortaya çıkan İpek bu iddiaları…

En son Aleyna Tilki ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarla gündeme gelen Yaşar İpek ocak ayında umreye gidip paylaşmış olduğu fotoğraflarda çene estetiği ile dikkat çekmişti. 41 yaşındaki meşhur müzisyen sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda yeni imajıyla dikkat çekti.

yaşar-ipek

Uzun bir aranın peşinden çıkardığı ‘Aman’ şarkısıyla dinleyicilerinin karşısına çıkan Yaşar İpek saçlarında değişikliğe gitti. 2018 senesinde Fransa’da evlendirilmiş olduğu Seren Serengil’den 2020 senesinde anlaşmalı olarak boşanan Yaşar İpek umreden yapmış olduğu paylaşımda çene estetiğiyle gündem olmuştu.

yaşar-ipek2

Sosyal medyada temizmagazin sayfasının paylaşımını yanıtlayan meşhur müzisyen “Kabe’den merhaba bakımlı olmayı seviyorum yaş 40’ı geçti sevenlerime güzel gözükme isteğim sahne önünde olan biri için düzgüsel değil mi?” diyerek estetik iddialarını da onaylamıştı.

yaşar-ipek-son-hali

Çene estetiği yaptıran Yaşar İpek’in yeni imajı şaşırttı! Görenler tanıyamadı