Cem Belevi ekip arkadaşlarıyla birbirine girdi! Şoke eden iddialar: Önce ‘kadeh fırlattı’ sonra…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İrem Derici ile beraberliğiyle bir dönem oldukça konuşulan meşhur popçu Cem Belevi ekip dostlarıyla yaşamış olduğu gerginlikle gündem oldu. Orkestrasındaki kişilerle gerginlik yaşayan Belevi ile ilgili ortaya atılan iddialar herkesi…

Birçok başarıya ulaşmış şarkıya imza atan meşhur isim Cem Belevi geçtiğimiz günlerde İzmir’de konser verdi. Belevi’nin konserde orkestrasındaki kişilerle gerginlik yaşamış olduğu ve kavga etmiş olduğu iddia edildi.

Snob Magazin’in haberine nazaran meşhur popçu sesle ilgili mesele yaşadığını söyleyerek orkestradakilerle gerginlik yaşadı. Gerginliğin bilgileri ile ilgili şaşırtan açıklamalar gündem oldu.

cem-belevi

Cem Belevi’nin ekip arkadaşlarına ilkin kadeh fırlattığı daha sonrasında ise ceketini attığı iddia edildi. Yaşanan gerginliğin peşinden Belevi’nin ekip arkadaşları işi bıraktıklarını sosyal medyadan duyurdu.

eren

Belevi’nin orkestra çalışanlarından Eren Koçalan, “Uzun senelerdir birlikte çalıştığımız Cem Belevi ile tüm orkestra olarak yollarımızı ayırdık. Herkese PROFESYONEL hayatında başarılar” paylaşımını yapmış oldu.

Cem Belevi ekip arkadaşlarıyla birbirine girdi! Şoke eden iddialar: Önce ‘kadeh fırlattı’ sonra…