Canlı yayında kafatasına ulaşıldı! Müge Anlı’da kan donduran itiraf! “Silivri’ye gömdüm, arada bir suluyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Müge Anlı, Sevgi Demirci vakasına ilişkin son dakika açıklamasında bulunmuş oldu. Eren ve Rümeysa Polat adındaki 2 çocuğuyla kayıplara karışan 38 yaşındaki kadının cenazesine ulaşıldı. Müge Anlı’ya itirafta bulunan şüpheli…

Müge Anlı’nın ele almış olduğu Sevgi Demirci vakasına ilişkin bir son dakika gelişmesi yaşandı. 25 Ocak 2021 tarihinde, İstanbul’da sırra kadem basan anne Demirci ve evlatları Eren Polat ile Rümeysa Polat’a ilişkin gelişmeyi Müge Anlı deklare etti.

Kaybolmadan önceki son hafta sonunu, ilişkisi olduğu öne sürülen eski eşinin yeğeni Ü.Y.’ye ilişik İstanbul Silivri’de müstakil bir evde geçiren Sevgi Demirci ve evlatlarından habrr alınamaması üstüne harekete geçen Müge Anlı ve ekibi 2 kişinin daha yitik olduğu bilgisine ulaştı.

Kayıp olarak aranan Sevgi Demirci’nin ilişki yaşamış olduğu iddia edilen eşinin amcasının oğlu E.P.’nin, 2018 senesinde, İstanbul’da; eski eşi M.P.’nin ise 2018-2019 yılları içinde İstanbul’da kaybolduğu öğrenilirken bu vakalarda da şüpheli Ü.Y.’nin parmağı olduğu gün yüzüne çıktı.

0555

Sevgi Demirci ve evlatlarının, Silivri’de kayboldukları, Ü.Y.’ye ilişik adres belirlendi. Müge Anlıü itirafçı kuzen Ö.Y.’yi canlı yayına çıkardı. Bu sırada İstanbul Emniyeti, Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri bahsi geçen evde arama emekleri başlattı. Canlı yayında belirlenen bölgede kazı emek vermesi icra eden takımlar kafatasına ulaştı.

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Müge Anlı, cenazeye ulaşıldığı bilgisini paylaştı. Ö.Y ise kan donduran açıklamalarda bulunmuş oldu.

İtirafçı kuzen yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hafta sonunu, kuzenim Ü.Y.’nin Silivri’deki evinde, Ü.Y., ben, yitik Sevgi Demirci ve iki çocuğuyla beraber geçirdik. Oradan beraber döndük. Geride otomobile sığmadığımız için yalnız E. kalmıştı. Onu da Ü.Y. alıp getirecekti. Ancak o günden sonrasında hiçbirinden haber alamadım. Onlar kaybolduktan bir süre sonrasında kuzenim Ü.Y. ile aramızda para yüzünden bir münakaşa çıktı. Bana, ‘Seni de onlar benzer biçimde gömerim’ dedi. Ertesi sabah kalktığımızda ise bana, ‘Gece sana ne anlattım?” diye sordu. Ben de hiçbir şey anlatmadığını söyledim. Bana ‘Bunu bir yerde duyarsam seni bitiririm’ dedi. Korktum kaçtım. Şu an kazı meydana getirilen, cenaze çıkarılan yeri yitik E., yasaklı madde ekmek için kazmıştı”

555

Canlı yayında kafatasına ulaşıldı! Müge Anlı’da kan donduran itiraf! “Silivri’ye gömdüm, arada bir suluyorum”