Camdaki Kız’ın kaderini belirleyecek! Ünlü şarkıcı kadroya dahil oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız bu akşam 76. bölümüyle ekrana gelecek. Dizi oldukça konuşulacak bölümleri ile ekran macerasını noktalayacak. Camdaki Kız’a oldukça etkili bir karakter olan Laz Kızı dahil olacak….

Oyuncuları içinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan benzer biçimde adların yer almış olduğu Camdaki Kız dizisine yeni bir isim dahil oluyor. Hayri’nin sonu olacak Laz Kızı karakterine kimin yaşam vereceği uzun zamandır merak ediliyordu.

Rol için sektörün önde gelen birçok mühim ismiyle görüşüldü. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine nazaran; sonunda rol şarkıcılık kariyerini başarıyla sürdüren Alya’nın oldu.

camdaki kız alya

Oyunculuk kabiliyetiyle de artık adından söz ettirmeye hazırlanan Alya’nın yaşam vereceği “Laz Kızı” dizinin kaderini belirleyecek.

Kitaba nazaran Sedat’tan (Feyyaz Şerifoğlu) boşanan Nalan (Burcu Biricik) ile Hayri’nin (Cihangir Ceyhan) beraberliği Hayri’nin eşi Türkan’la (Hivda Zizan Alp) boşanamaması üstüne çıkmaza girince Hayri’nin hayatına ağzı bozuk ve belalı bir tip olan Laz Kızı girecek.

Camdaki Kız 2

Hayri’nin sonunu Laz Kızı getirecek ve kendisine umut veren Hayri’nin Türkan ve Nalan’dan kopamamasına dayanamayıp onu hem de evlatlarının gözü önünde silahla vurarak öldürecek. Dizide ise hikâyenin iyi mi şekilleneceği, Hayri’nin ölüp ölmeyeceği ve Nalan’ın yeniden Sedat’a dönerek dönmeyeceği ise merak mevzusu…

Camdaki Kız’ın kaderini belirleyecek! Ünlü şarkıcı kadroya dahil oldu